R'web_42 - Armstrong.jpg

Armstrong

Armstrong is een grote speler in innovatieve projectmatige vloerbedekking. Bekend van linoleum en vinyl al of niet met polyurethaan toplaag en naaldvilt producten. Denk aan o.a. Marmorette, Colorette, Timberline, Contour en Strong.

 
R'web_36 - DB2.jpg

Design By 2

DB2 stands for high service level and involvement with product and designer.

 
R' create | Robbe Create - intro Desso

Desso

Desso, your partner in quality flooring for multiple applications

Desso Business Carpet is a leading European manufacturer of high quality, durable business carpets and carpet tiles for commercial applications such as offices, banks, retail units, public buildings, schools, universities and care centers.

 

 
R'web_37 - Ege Carpets.jpg

EGE

Special designed carpets. Tailor the carpet to your needs.

 
R'web_44 - Forbo2.png

Forbo Flooring

Forbo Flooring is een wereldwijde speler in innovatieve vloerbedekking, waaronder projectvinyl en linoleum. Bekendste producten zijn Marmoleum, Unexpected Nature, Dutch Design, Step, Eternal, Allura, Flotex, Coral en Westbond.

 
R'web_45 - Gerflor.png

Gerflor

Gerflor PVC vloeren producent en specialist project vloerbedekking

 
R'web_41 - Hamat.gif

Hamat

Toonaangevend producent/groothandel van schoonloopmatten.

 
Interface Logo 448c CMYK 448x82.jpg

Interface

Interface flor

Per definitie 's werelds grootste ontwerper en fabrikant van tapijttegels.
De reputatie van het bedrijf is gestoeld op ideeën en durf. 

 
R'web_39 - Jewel.png

JEWEL

JEWEL Railsystems & Lightcontrol 

is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van aluminium railsystemen, binnen- en buitenzonwering producten, lichtweringsystemen, gordijnstoffen, separatiestoffen en technische stoffen voor de projectmarkt.

 
R'web_38 - JST.png

JST Products

JST Products is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van aluminium railsystemen, binnen- en buitenzonwering producten, lichtweringsystemen, gordijnstoffen, separatiestoffen en technische stoffen voor de projectmarkt.

 
R'web_42 - Lano.gif

Lano

Lano Carpets
My kind of carpet!

Lano is a leader in the production and design of quality carpets, rugs, carpet tiles and artificial grass.

 
R' create | Robbe Create - intro Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex® staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en maatwerk.

 
logo Matchh.png

MatcHH

MATCHH identificeert zich met uw creatieve oplossingen en laat die vertalen door de industrie.

 
R'web_43 - Modulyss4.png

Modulyss

it's a tile!

Tapijttegels met alleen maar voordelen

 
Rweb_56 - Nora2a.jpg

NORA® All About Flooring. All about You.

NORA® is al meer dan 65 jaar marktleider in rubber vloerbedekkingen die voldoen aan de unieke eisen van gebouwen over de hele wereld. Ergonomisch,
geluidsabsorberend, vlekbestendig en slipvrij. Rubber vloerbedekkingen bieden het hoofd aan de vele uitdagingen die de werkomgeving elke dag stelt. En dankzij de duurzaamheid van NORA® vloerbedekkingen kunt u
rekenen op een mooi gebouw voor de komende decennia. Creëer een omgeving die comfortabeler, veiliger en stiller is bij elke stap. Dit is vloerbedekking die voor uw wereld gemaakt is.

 
R' create | Robbe Create - Intro Projectfloors

Project Floors

Gecertificeerde gedessineerde vloerbedekkingen gemaakt van vinyl en authentieke reproducties van hout, steen en keramiek. De vloeren zijn geen bulkgoederen, maar individuele planken en tegels met zorgvuldig geselecteerde oppervlaktestructuren om er echt en realistisch uit te zien. Op dit moment meer dan 200 dessins waarmee een individuele look gecreëerd kan worden. Ter bescherming van het millieu gebruikt PROJECT FLOORS sinds januari 2013 geen enkele ftalaathoudende weekmakers.

 
R'web_55_STOBAG_Logo.jpg

Stobag Premium Swiss Quality

Duurzame beschermingssystemen tegen zon en weeromstandigheden.
Het is een natuurlijke behoefte van de mensen om buiten te vertoeven. En ook om zich te beschermen tegen de zon en het weer. Sinds 1964 ontwikkelt en vervaardigt STOBAG duurzame beschermingssystemen tegen zon en weersomstandigheden om een betere bescherming en meer levenskwaliteit te bieden.

De meest innovatieve techniek, de beste verwerkingskwaliteit en de strengste kwaliteitscontroles zorgen voor een maximum aan stabiliteit, ook bij grote afmetingen.

 
Tajima.jpg

Tajima

 

Producent van vinyl vloeren van hoge kwaliteit voor toepassingen op projectniveau. Met een breed en diep assortiment bedekt Tajima alle mogelijke marktsegmenten. De verschillende kleuren en designs beschikbaar in rollen, planken en (losleg) tegels zijn geschikt voor elk type project.

 
R'web_35 - Toucan-T.jpg

Toucan-T

CARPET meets architecture

 
R' create | Robbe Create - Intro Vloer Totaal Concept

Vloer Totaal Concept

V.T.C. richt zich hoofdzakelijk op het verstrekken van adviezen en het leveren van projectvloeren aan de Vloerenbedrijven en Projectinrichters. Leverancier van een uitgebreide collectie projecttapijt en exclusieve distributierechten van de merken Tecsom en Tapisom.