Desso by R' create Projectstoffering

Desso

Desso Commercial Carpets is een internationaal bedrijf voor tapijt en tapijttegels dat unieke, innovatieve en functionele tapijtproducten en service levert aan klanten in de sectoren kantoor, onderwijs en gezondheidszorg. De producten zijn overal ter wereld te vinden in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten, zorgcentra en andere instellingen.

 
Ege by R' create Projectstoffering

EGE

Special designed carpets. Tailor the carpet to your needs.

 
Hamat by R' create Projectstoffering

Hamat

HAMAT, onderscheidend, compleet en helemaal van nu

Als specialist in vloer en entreezones is HAMAT actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met die kennis en ervaring kunnen ze optimaal anticiperen op de behoefte van de klant en leveren precies wat nodig is. Door middel van verticale integratie van het gehele productie proces kunnen ze exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit leveren.

 
Interface Inc. by R' create Projectstoffering

Interface Inc.

Interface

Interface, Inc. is een wereldwijd commercieel bedrijf in vloeren met een geïntegreerde collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder LVT en rubberen vloeren. Het modulair systeem helpt om prachtige interieurs te scheppen die een positieve invloed hebben op de mensen die de ruimten gebruiken, alsook op onze planeet.

Creëer een Climate Fit For Life
Bij Interface streven ze naar Climate Take Back™. In 1994 beloofden ze de negatieve impact op het milieu te verminderen met Mission Zero®.

Ze zijn hard op weg om dat doel in 2020 te bereiken.

 
Jewel by R' create Projectstoffering

JEWEL

JEWEL Railsystems & Lightcontrol 

is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van aluminium railsystemen, binnen- en buitenzonwering producten, lichtweringsystemen, gordijnstoffen, separatiestoffen en technische stoffen voor de projectmarkt.

 
Lumadesq by R' create Projectstoffering

Lumadesq

Lumadesq werkplekzonwering is speciaal ontwikkeld om beeldschermreflectie tegen te gaan en ervoor te zorgen dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Door de speciale prismatechnologie krijgt de warmte geen kans om naar binnen te komen. Er is voldoende daglicht om prettig te kunnen werken. Het kantoor / klaslokaal wordt geen donkere plek en je kunt gewoon naar buiten kijken. Van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk. 

Het Blendline programma biedt meer mogelijkheden dan de werkplekzonwering. Zo zijn de geanodiseerde cassettes en lijsten verkrijgbaar in zeven metallic kleuren. De gemoffelde omlijsting kan in elke RAL-kleur gemaakt worden.

De lichtfilters zijn transparant, zodat je altijd vrij naar buiten kunt kijken. Het Blendline programma biedt keuze uit twee typen lichtfilters: GGR en GGHR. Het verschil is de mate van doorzicht en lichtwerendheid. Er kan ook gekozen worden voor textiel. 

Meestal worden de systemen schroefloos op de kozijnen gemonteerd. Op verzoek kan Lumadesq de behuizing van het mechanische gedeelte eventueel onzichtbaar inbouwen. 

 
Matchh by R' create Projectstoffering

MatcHH

MATCHH identificeert zich met uw creatieve oplossingen en laat die vertalen door de industrie.

 
Modulyss by R' create Projectstoffering

Modulyss

it's a tile!

Bij modulyss maken ze hoogwaardige tapijttegels en zijn ze trendsetters die altijd willen inspireren. Over de hele wereld, maar met een duurzame aanpak.

modulyss ontwerpt, vervaardigt en levert unieke tapijttegels voor de internationale contractmarkt die de perceptie uitdagen en de verwachtingen overtreffen. Daarbij zorgt het ervoor dat alles op een ethische en milieuvriendelijke manier verloopt.

 
Projectfloors by R' create Projectstoffering

Project Floors

Gecertificeerde gedessineerde vloerbedekkingen gemaakt van vinyl en authentieke reproducties van hout, steen en keramiek. De vloeren zijn geen bulkgoederen, maar individuele planken en tegels met zorgvuldig geselecteerde oppervlaktestructuren om er echt en realistisch uit te zien. Op dit moment meer dan 200 dessins waarmee een individuele look gecreëerd kan worden. Ter bescherming van het millieu gebruikt PROJECT FLOORS sinds januari 2013 geen enkele ftalaathoudende weekmakers.

 
Tarkett by R' create Projectstoffering

Tarkett

Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, vloerkleden, rubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedienen ze in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van strategische merken als Tarkett en DESSO. Ze leveren designvloeren en functionele vloeren voor diverse segmenten: ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. Tarkett zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle ® principes en de circulaire economie bevorderen, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

 
BLOQ by R' create Projectstoffering

Bloq

BLOQ is zoveel meer dan een tapijttegel. BLOQ vertelt een verhaal. Een verhaal van kwaliteit, creativiteit en kleur. De tapijttegels zijn eenvoudig in gebruik, komen in unieke kleurencombinaties en patronen, inspireren en zijn net dat tikje anders. Verschillende tinten te combineren in een waaier aan collecties. Zachte en subtiele tinten krijgen het gezelschap van trendy, levendige kleuren in creatieve combinaties die bij elk type interieur passen. De amberkleur van het logo verwijst naar het okerpalet dat werd gebruikt door de 17e-eeuwse schilders. Geïnspireerd door de Gouden Eeuw brengt BLOQ een eerbetoon aan haar Nederlandse roots en het summum van vakmanschap.

 
Balsan by R' create Projectstoffering

Balsan

Ontdek het erfgoed van BALSAN, dat voortkomt uit de creativiteit van een stoutmoedige familie. Gedenkwaardig ondernemerschap dat wordt gekenmerkt door uitdaging en innovatie.

Omdat de natuur al jarenlang deel uitmaakt van haar leefomgeving, nodigt Balsan u uit om haar relatie tot de natuur te delen door kennis te nemen van haar inspanningen voor het milieu.

Een groen bedrijf op mensenmaat met een bijzonder creatieve gedragscode.

 
Forbo Flooring by R' create Projectstoffering

Forbo Flooring

Forbo Flooring is een wereldwijde speler in innovatieve vloerbedekking, produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, dat zowel wordt verkocht op rol als in modulaire tegelformaten. Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. De Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en de Linoleumfabriek in Assendelft. 

De producten zijn innovatief en ze inspireren klanten om een individuele omgeving te creëren, waarbij de planeet wordt beschermd en geinvesteerd in het creëren van een betere omgeving.

 
Gerflor by R' create Projectstoffering

Gerflor

Gerflor Group creëert, vervaardigt en vermarkt innovatieve, decoratieve en duurzame vinyl vloer- en wandoplossingen. Ze ontwikkelen specifieke vloer- en wandoplossingen die in iedere behoefte voorzien binnen de segmenten: residentieel, gezondheidszorg, onderwijs, sport, retail, industrie, kantoren, hospitality en transport. Gerflor Group heeft een aantal wereldwijd bekende merknamen zoals, Taraflex®, Mipolam®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® en Gradus®.

 
Interfloor by R' create Projectstoffering

Interfloor

Interfloor Tapijt Vinyl Project is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

 
JST Products by R' create Projectstoffering

JST Products

JST Products is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van aluminium railsystemen, binnen- en buitenzonwering producten, lichtweringsystemen, gordijnstoffen, separatiestoffen en technische stoffen voor de projectmarkt.

 
Luxaflex by R' create Projectstoffering

Luxaflex

Luxaflex® staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en maatwerk.

 
Moduleo by R' create Projectstoffering

Moduleo

Moduleo® Design Floors

Moduleo combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Met vier verschillende productassortimenten bieden ze afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet.

 
NORA® by R' create Projectstoffering

NORA® All About Flooring. All about You.

NORA® is al meer dan 65 jaar marktleider in rubber vloerbedekkingen die voldoen aan de unieke eisen van gebouwen over de hele wereld. Ergonomisch,
geluidsabsorberend, vlekbestendig en slipvrij. Rubber vloerbedekkingen bieden het hoofd aan de vele uitdagingen die de werkomgeving elke dag stelt. En dankzij de duurzaamheid van NORA® vloerbedekkingen kunt u
rekenen op een mooi gebouw voor de komende decennia. Creëer een omgeving die comfortabeler, veiliger en stiller is bij elke stap. Dit is vloerbedekking die voor uw wereld gemaakt is.

 
Stobag by R' create Projectstoffering

Stobag Premium Swiss Quality

Duurzame beschermingssystemen tegen zon en weeromstandigheden.
Het is een natuurlijke behoefte van de mensen om buiten te vertoeven. En ook om zich te beschermen tegen de zon en het weer. Sinds 1964 ontwikkelt en vervaardigt STOBAG duurzame beschermingssystemen tegen zon en weersomstandigheden om een betere bescherming en meer levenskwaliteit te bieden.

De meest innovatieve techniek, de beste verwerkingskwaliteit en de strengste kwaliteitscontroles zorgen voor een maximum aan stabiliteit, ook bij grote afmetingen.

 
Tajima by R' create Projectstoffering

Tajima

 

Producent van vinyl vloeren van hoge kwaliteit voor toepassingen op projectniveau. Met een breed en diep assortiment bedekt Tajima alle mogelijke marktsegmenten. De verschillende kleuren en designs beschikbaar in rollen, planken en (losleg) tegels zijn geschikt voor elk type project.

 
Toucan-T by R' create Projectstoffering

Toucan-T

CARPET meets architecture

TOUCAN-T is toegewijd aan fundamentele kwaliteitsnormen, technische knowhow en toonaangevende hightech productie.

Carpet Manufacture is binnen handbereik met stijlbepalende trends: hoogwaardige tapijten voor exclusief contract en thuiswonen, een uitgebreide collectie en individuele, op maat gemaakte oplossingen voor een nieuwe ruimtelijke cultuur. Of het nu gaat om een architectonisch element of een hedendaags accessoire, cool of emotioneel: als een elementair onderdeel van een holistisch interieur, bieden textielvloerbedekkingen iedereen de basis voor hun eigen uitingsvormen. Innovatieve technieken en nieuwe materialen zijn de ingredienten voor onafhankelijke creaties.