R`web_11.jpg

Hoe werken wij?     Maximaal ontzorgen!


De mensen van R' create | Robbe Projectstoffering hebben tot doel om klanten te ontzorgen.

U heeft specifieke wensen, budget en waar mogelijk een tekening. Wij vertalen deze naar geschikte materialen, een praktisch of decoratief ontwerp en dragen zorg voor de uitvoering. Een nieuw of bestaand pand? We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een opname, inspectie en vakkundig advies. Dat is pas het begin van onze service. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Samen met de klant blijven wij van begin tot eind betrokken. Van het opmeten tot het adviseren en van inspectie van de ondervloer tot de keuze van het product.

Bent u bekend met de materialen in relatie tot de toepassing of mogen wij u adviseren bij het maken van een juiste keuze? Heeft u wat hulp nodig bij het ontwerp van uw vloer, raamdecoratie of zonwering? Ook dit advies verzorgen wij graag voor u, maar desgewenst kunnen wij u ook in contact brengen met een ontwerper of binnenhuis-/interieur architect. Heeft u al een ontwerp dan vertalen wij dit graag naar kwalitatief hoogstaande uitvoering.

Dit alles realiseren we zo snel mogelijk binnen een door u gewenste en realistische planning. Maximale flexibiliteit met als voornaamste doel: een goed resultaat, een tevreden klant. Dat maakt ons een betrouwbare partner waarop u kunt bouwen!