Logo R-create VIERKANT blauwe map.png

★ vloerafwerking   ★ raamdecoratie   ★ zonwering

R' create | Robbe Projectstoffering, een jong maar dynamisch bedrijf, met inmiddels 30 jaar kennis en praktijk ervaring. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, uw project groot of klein wordt bij ons met dezelfde zorgvuldigheid uitgevoerd. Alle expertise in huis om uw specifieke situatie zorgvuldig te beoordelen en u adequaat te adviseren. R' create | Robbe Projectstoffering heeft met haar team alle ingrediënten in huis om uw wensen op het gebied van woning- en projectstoffering in de meest ruime zin vorm te kunnen geven.

Op het gebied van vloeren kunt u hierbij denken aan alle mogelijke harde en zachte vloerbedekking, zoals linoleum, vinyl, pvc-stroken, rubber, tapijt en tapijttegels. Maar ook het zo nodig herstellen van uw ondervloer verdient de juiste aandacht. Ondervloer en vloerbedekking: alles in één hand!  Voor u een zorg minder, voor ons de garantie om kwalitatief het meest hoogstaand eindresultaat te kunnen leveren. 

Raambekleding is een discipline op zich. Vitrage en overgordijnen met professionele railsystemen. Speciaal voor de gezondheidszorg verzorgen we bedseparatiegordijnen. Heeft u liever binnen zonwering? Wij leveren tal van producten, waaronder horizontale jaloezieën, verticale lamellen, plissé-, rol- of vouwgordijnen. En natuurlijk ook verduisteringssystemen en buiten zonwering, zoals screens, uitval- of knikarmschermen, markiezen, rolluiken of terrasoverkappingen.

Wij leveren en verwerken materialen van de bekende en toonaangevende fabrikanten, maar ook van minder bekende of juist exclusieve fabrikanten. Van budget vriendelijk tot technisch hoogstaand. U mag van ons verwachten dat wij u zorgvuldig adviseren. Wij kijken daarbij expliciet naar de gebruikstoepassing in relatie tot de materiaal samenstelling ten aanzien van brand voortplantingsgedrag, elektrostatische dissipatieve waarden (ESD) en stroefheid. Ook het onderhoud en de frequentie van onderhoud kan een belangrijke overweging zijn.

Met onze dienstverlening nemen wij uw zorgen maximaal uit handen.